Spring naar inhoud

I’m not dead, yet

Lieve lezers en lezerinnetjes, het is ruim twee maanden geleden dat ik op mijn blog een artikel plaatste. Wat is er aan de hand en waar was ik dan vragen jullie jezelf misschien af. Misschien ook niet maar ik ga het sowieso toch vertellen.

Ik was nogal druk de afgelopen maanden, druk met van alles maar vooral druk met werk. Dat werk is echt te gek maar het kost ook wel de nodige energie. Energie over was er wel om gewoon hard te lopen maar om dan iets te schrijven over mijn hardloop belevenissen zat er gewoon niet in. De koek was wat dat betreft op en buiten dat had ik ook het gevoel dat ik eigenlijk niet zoveel te melden had.

Ja natuurlijk kon ik tips geven over hoe te rennen met het warme weer of hoe je het beste je zomervakantie hardlopend door kunt brengen. Eerlijk gezegd had ik daar gewoon geen zin in, dat heb ik afgelopen jaren al vaker gedaan en te vaak in herhaling vallen word wel heel veel herhaling.

Inmiddels heb ik mijn vakantie erop zitten en ben weer druk aan het werk. Druk is het zeker weer dus dat kost de nodige energie. Ik kan nu wel gaan zeggen dat ik de komende tijd weer van alles ga schrijven maar dat weet ik op dit moment helemaal nog niet. Ik ben gewoon aan het hardlopen natuurlijk en maak toffe dingen mee maar dat schrijven kost tijd en energie. Die energie, daar wil ik verstandig mee omgaan dus ik zie wel hoe het loopt.

Wat ik wel kan zeggen is dat ik de laatste maanden hele fijne hardloop momenten heb gehad, als ik er zin in heb ga ik ze zeker nog opschrijven.

Keep on running i a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “I’m not dead, yet Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: