Spring naar inhoud

Product nieuws van New Balance

New balance komt met een wel hele vette trailschoen. Het persbericht wat ik zojuist binnen kreeg bevat de eerste foto’s en die wil ik echt even met jullie delen.

Wat New Balance zelf echt over de schoen.
New Balance in de Benelux, introduceert de Hierro v5 om trailrunners hun lange afstanden runs met extra gemak te laten lopen. De stijlvolle schoen bevat de laatste technologische verbeteringen die op data zijn gebaseerd en maakt bovendien onderdeel uit van de splinternieuwe All Terrain-serie.  

Herkenbare, functionele constructie
De Hierro v5 staat voor duurzaamheid, functionaliteit en stijl. De schoen is uitermate geschikt om lange afstanden (hard) te lopen in de buitenlucht. Zo is het bovenwerk bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig ademend mesh materiaal, afgewerkt met een TPU coat om het vuil buiten je schoen te houden. De design-korrelige afwerking geeft de schoen een passend natuurlijke uitstraling.

Voor de lange adem
De tussenzool is vervaardigd uit Fresh Foam X materiaal om sublieme demping en comfort te garanderen. Bovendien verzekert de Vibram® MegaGrip buitenzool de trailrunner van optimale controle en duurzaamheid, ongeacht de omstandigheden en ondergrond. Hierdoor kan de drager van de schoen met meer gemak zijn grenzen verleggen en wordt diegene extra aangemoedigd om het maximale uit zijn prestaties te halen.

Maar goed, hoe ziet die schoen er dan uit, oordeel zelf naar aanleiding van deze beelden.

De Hierro v5 is vanaf 1 november verkrijgbaar in verschillende colorways, voor een adviesprijs van 150 euro

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: